WakaWaka naar de beurs, als eerste Europese sociale onderneming

0

Vandaag gaat WakaWaka naar de beurs. En is daarmee de eerste Europese sociale onderneming  met een B Corp certificering die deze stap maakt.

Licht en stroom
Sinds 2012 heeft WakaWaka meer dan 1,3 miljoen mensen van licht en stroom voorzien. Dit betekent dat deze mensen niet langer afhankelijk zijn van ongezonde en gevaarlijke kerosine lampen en dat zij nu gezamenlijk per jaar ruim 300 miljoen uur extra licht hebben! Bedenk je eens wat dat allemaal teweeg heeft gebracht… of nog gaat brengen… En dit wordt alleen maar meer, want WakaWaka groeit en creëert daardoor steeds meer impact in de wereld.

Mensen van over de hele wereld kunnen nu investeren in certificaat aandelen van WakaWaka via NPEX, de beurs voor het MKB. Met jouw investering kunnen we onze groei en onze impact blijven stimuleren. Mocht je nog geen aandeelhouder van WakaWaka zijn, dan is dit je kans! Doe je ook mee? Ga naar www.npex.nl/wakawaka voor meer informatie of bekijk hieronder hoe je in 5 stappen aandeelhouder wordt.

Wat is een B Corp?
B Corps zijn for-profit social enterprises die zijn gecertificeerd door de onafhankelijke non-profit B Lab. Gecertificeerde bedrijven zijn getoetst op strenge standaarden op gebied van sociale impact, milieu beleid, accountability en transparantie. WakaWaka heeft een van de hoogste ‘B Corp scores’ ter wereld en staat sinds 2016 in de prestigieuze lijst met ‘Best for the World’ B Corps.

www.npex.nl/wakawaka 

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Comments are closed.