Officieel bezoek president Mexico

0

De president van Mexico, Enrique Peña Nieto, brengt dinsdag 24 april een officieel bezoek aan Nederland. De president wordt vergezeld door zijn echtgenote, Angélica Rivera de Peña. Het bezoek staat in het teken van het bestendigen en verbreden van de politieke betrekkingen en het vergroten van de economische samenwerking op de terreinen energie & offshore, maritiem, water, agro-food en infrastructuur.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima ontvangen president Peña Nieto en zijn echtgenote met een welkomstceremonie op Paleis Noordeinde in Den Haag, gevolgd door een audiëntie. Aansluitend bieden de Koning en Koningin het presidentiële paar een lunch aan. De Koning en de president houden daarbij een toespraak.

Minister-president Rutte ontvangt president Peña Nieto voor een werkdiner op het Catshuis. Hierbij zijn ook minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat, minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat en enkele genodigden uit het bedrijfsleven aanwezig.

’s Ochtends bezoekt de president VNO-NCW.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Comments are closed.