Nederland en Vlaanderen op de Frankfurter Buchmesse 2016

0

frankfurt 2016 plaatje

De voorbereiding van de presentatie van Nederland en Vlaanderen dit najaar in Frankfurt ligt flink op stoom. Zo is er een website gelanceerd: http://www.frankfurt2016.com/nl

Op deze drietalige website zijn de komende maanden alle evenementen te zien die Vlaanderen en Nederland als gastland van de Frankfurter Buchmesse in heel Duitsland presenteren. Een aantal evenementen hebben we al achter de rug: LitCologne en daarna de Leipziger Buchmesse en het festival Leipzig liest.

150 evenementen
Op dat laatste festival traden ruim twintig schrijvers, dichters en illustratoren op voor volle zalen. Daaronder Suzanna Jansen, Yves Petry, Leon de Winter, Murat Isik en Menno Wigman. Bekijk de beelden op: https://www.flickr.com/photos/fbm16ehrengast/sets/72157665987316180

Het literaire en culturele programma bevat 150 evenementen. 120 auteurs doen eraan mee. De volgende grote happening zijn de Internationale Kinder- und Jugendbuchwochen in Keulen in mei, in juni het Poesiefestival en het Das Mag Lesefest in Berlijn, in september het Harbourfront Literaturfestival in Hamburg.

De apotheose vindt plaats van 18 tot en met 23 oktober 2016 in Frankfurt zelf.

http://www.frankfurt2016.com/nl

 

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Leave A Reply