Get in the Ring: Een gezonde darm met FrieslandCampina

0

Zuivelbedrijf FrieslandCampina, HighTechXL en Get in the Ring zijn op zoek naar startups en scale-ups om het microbioom van zowel mens als dier te verbeteren. Lopend onderzoek toont een mogelijke rol voor het microbioom binnen de algehele gezondheid en kwaliteit van leven, maar ook de mogelijke preventie van chronische ziekten.

100 landen
Elke dag biedt FrieslandCampina miljoenen consumenten over de hele wereld zuivelproducten die rijk zijn aan waardevolle voedingsstoffen. FrieslandCampina heeft vestigingen in 33 landen en heeft in totaal iets minder dan 22.000 mensen in dienst. De producten van FrieslandCampina vinden hun weg naar meer dan 100 landen. Met een jaaromzet van 11 miljard euro en 18.900 leden-zuivelcoöperaties is FrieslandCampina een van ’s werelds zes grootste zuivelondernemingen.

Room en boterproducten
FrieslandCampina levert consumentenproducten zoals zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in veel Europese landen, Azië en Afrika. Daarnaast worden producten geleverd aan professionele klanten, waaronder room en boterproducten aan bakkerijen en cateringbedrijven. Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabrikaten voor fabrikanten van kindervoeding, de voedingsindustrie en de farmaceutische sector over de hele wereld.
http://bit.ly/2AAACsd

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Comments are closed.