Forum on European Culture

0

Met veel trots brengt DutchCulture het programma van het Forum on European Culture: Act for Democracy! onder de aandacht.

Na het succes in 2016, lanceert DutchCulture samen met De Balie de tweede editie van het Forum on European Culture. Van 31 mei tot en met 3 juni 2018 bieden wij belangrijke internationale kunstenaars en denkers het podium om te werken aan een nieuwe toekomst voor Europa. Op verschillende locaties in Amsterdam vinden concerten, tentoonstellingen, debatten en voorstellingen plaats.

Hieronder vind je een aantal van mijn persoonlijke hoogtepunten uit het programma. Maar er is nog veel meer te zien: bekijk vooral ons hele programma en bestel op tijd je kaartjes.

Ik hoop je tegen te komen tijdens het Forum on European Culture!

Met vriendelijke groet,
Cees de Graaff – directeur DutchCulture

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Comments are closed.