Dutch Design Awards 2017

0

    

Dutch Design Awards 2017

Dutch Design Awards (DDA) heeft de inschrijving geopend voor de Best Client Award, de prijs voor goed opdrachtgeverschap in relatie tot design.

Opdrachtgevers, projectleiders en ontwerpers die willen meedingen naar de onderscheiding, kunnen zich tot en met 14 juni 2017 aanmelden via de website van DDA. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 28 oktober tijdens Dutch Design Week.

Best Client Award
Met deze prijs erkent DDA de toegevoegde (im)materiële waarde van design voor bedrijfsleven en instellingen. De Best Client Award wordt jaarlijks toegekend aan de organisatie die design op de meest professionele wijze strategisch, duurzaam en innovatief weet in te zetten. Opdrachtgevers, projectleiders en ontwerpers kunnen zich tot 14 juni online inschrijven via www.dutchdesignawards.nl/submit. De Best Client Award werd eerder uitgereikt aan Brabantia (2016), Eindhoven365 (2015), dierenpark Natura Artis Magistra (2014), bouwbedrijf Heijmans (2013). Alle Best Client winnaars en finalisten zijn te bekijken in de Dutch Design Gallery op de website.

Jurering en criteria
Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury van experts. Die bestaat dit jaar uit Pieter Aarts (Design Management Netwerk), Rita van Hattum (BNO), Roel Stavorinus (Metroel), Luuk Ros (Adformatie), Mark van Iterson (Heineken) en Adjan Kodde (Mirabeau).

Dutch Design Awards
Dutch Design Awards toont en beloont jaarlijks het beste op het gebied van Nederlandse vormgeving. Met de prijsuitreiking, een overzichtstentoonstelling tijdens Dutch Design Week en de uitgave van het Dutch Design Today is DDA een platform voor Nederlands design in de volle breedte.

http://www.dutchdesignawards.nl
@designawards / #DDA17
facebook.com/dutchdesignawards

foto’s: Nick Bookelaar

 

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Comments are closed.