CEE Luchtvaart Conferentie 2016 in Budapest

0

cee-aviation

De jaarlijkse CEE Luchtvaart Conferentie, editie 2016, zal betrekking hebben op het laatste nieuws uit de industrie, de huidige technologieën en toekomstige trends in de luchtvaartsector. Ook strategieën van luchtvaartmaatschappijen en de zakelijke ontwikkelingsmodellen van luchthavens komen aan de orde. Er zijn veel netwerkmogelijkheden voor gasten, sponsors, sprekers en media.

De CEE-regio is een van de meest dynamische regio’s in Europa. De luchtvaartindustrie kent een snelle groei, een algemeen beeld in West-Europa. De sterke industrialisatie en de stijging van het beschikbare inkomen zijn belangrijke factoren.

Praktijkgevallen
Zowel op zakelijk als recreatief terrein is er progressie. Nationale luchtvaartmaatschappijen blijven groeien, mede dankzij de lage olieprijs. Er worden daarom veel LCC’s (Low Cost Carriers, budget-vliegtuigen) ingezet. De conferentie wil graag fungeren als zaken forum voor de leiders in deze industrie, met veel ruimte om te netwerken en ‘beste praktijken’ uit te wisselen.

Op 11 en 12 oktober zullen er veel bijeenkomsten met presentaties zijn. Case studies komen aan de orde en praktijkgevallen. Onder de sprekers zijn vertegenwoordigers van de EU Commissie, IATA, E4U en vele prominente chefs van vliegvelden en vliegtuigmaatschappijen. De conferentie biedt een forum om na te denken over de relatie tussen internationalisering en institutionele reacties op belangrijke globale uitdagingen.

Sprekers
Sprekers zijn onder andere: Dr. Michael Kerkloh, CEO & President, Munich Airport, Mr Ofer Kisch, Regional Director, Deutsche Lufthansa AG, Mr Thomas Reynaert, Managing Director of Airlines for Europe A4E, Mr Gediminas Almantas , CEO, Lithuanian Airports, Ms Anca Apahidean, Area Manager Eastern Europe, IATA, Mr.Tony Barker, CEO, PAXPORT, Mr David Gomes– Commercial Director, TRAVELPORT, Mr Gyula Hangyál Head of ATM, Hungarocontrol, Mr Wolfgang Fasching, Head of Handling Services of Vienna Airport, Ms. Skaist Knyzait, Managing Director of AviationCV.

www.cee-aviation.com , E-mail: office@cee-aviation.com, Telefoon: +36 30 367 3675, inschrijving: http://www.cee-aviation.com/register

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Comments are closed.