Budapest business journal / BBJ

0

Het Budapest Business Journal of BBJ is een Engelstalig tweewekelijks tijdschrift dat in Hongarije wordt gepubliceerd. Het is de grootste, oudste en toonaangevende publicatie in zijn soort in het land.

De BBJ werd in november 1992 gelanceerd als een weekblad. Het tijdschrift, gevestigd in Boedapest, werd later omgezet in een tweewekelijkse uitgave. Het werd opgericht door een Amerikaans bedrijf geleid door Stephen A. O’Connor, een Amerikaanse media-ondernemer. Ook Mike Stone was betrokken.

Zakelijk nieuws
De uitgever is Absolut Media Kft. Het werd oorspronkelijk gepubliceerd door New World Publishing, dat ook het Warsaw Business Journal in Polen en Prague Business Journal in Tsjechoslowakije (en later de Tsjechische Republiek) tot januari 2004 publiceerde.

Zoals de titel aangeeft, richt de BBJ zich uitsluitend op zakelijk nieuws en gerelateerde analyses, gericht op zakelijke professionals. Daarnaast biedt het gedetailleerde informatie over bedrijven en bedrijven. Het tijdschrift publiceert elk jaar een ranglijst van Hongaarse bedrijven in een aparte publicatie genaamd The Book of Lists.

https://bbj.hu/site/

 

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Comments are closed.