Beter zoeken in site over Italië

0

De grootste website over Italië presenteert een geheel nieuwe zoekmethode naar je favoriete bestemming in Italië en de lekkerste recepten uit de Italiaanse keuken.

Aan elkaar koppelen

De mooiste en meest uitgebreide website over Italië in de Nederlandse taal introduceert intuïtieve zoekresultaten, waarbij toeristische bestemmingen worden gekoppeld aan gastronomische hoogtepunten en de lokale keuken.

“Hoe vaak komt het niet voor dat je iets lekkers heb gegeten tijdens je vakantie waarvoor je het recept zoekt, of een kaas die je ter plaatse kocht maar waarvan je de naam bent vergeten?”

De database van Dolcevia, die uit duizenden artikelen en recepten bestaat, koppelt automatisch streekrecepten en culinaire producten aan een reisreportage, zodat je b.v. het recept voor die lekkere gevulde olijven uit Ascoli terug kunt vinden als je een artikel over Ascoli Piceno of over Marche opent. Ook al lijkt dit misschien in eerste instantie vanzelfsprekend, het is in feite een geavanceerde techniek die twee zoekopdrachten tegelijk en naast elkaar laat uitvoeren in het gigantische archief dat Dolcevia over de jaren heeft opgebouwd.

Keuken  

Italië betekent voor de meesten vooral een mooie vakantie, lekker eten en heerlijke wijnen.  Door informatie over reizen naar Italië te koppelen aan de gastronomische producten en gerechten voorzien we in een functie die veel mensen het zoeken op andere websites naar een bijbehorend recept bespaart. De bestemming en de keuken van de streek zijn nu op een pagina samengebracht. Een supersnelle database zorgt voor instant resultaten voor foodies en Italië liefhebbers.

www.dolcevia.com/int

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Comments are closed.