30-tal ontwerpers uit Nederland en Vlaanderen toont eigen werk op 1 m2

0

??????????????

Het evenement Eén Vierkante Meter is aan zijn vierde editie toe. Een 30-tal ontwerpers uit Nederland en Vlaanderen toont zondag 22 november hun werk op één vierkante meter. Het is een creatieve uitdaging voor de deelnemers en een absolute meerwaarde voor de bezoekers die drie in één krijgen: markt, beurs en tentoonstelling.

Hoppend  van de ene originele stand naar de andere ontstaat een sfeer die gesprekken tussen bezoekers en ontwerpers aanmoedigt. Praten over en kijken naar persoonlijk werk, innovatieve ideeën en ambachtelijke producten werkt verrijkend voor deelnemers en bezoekers. 1 m2 haalt het beste uit de deelnemers en geeft de bezoekers een ruime blik op de stands van divers allooi.

tKlooster Zelzate
Het evenement was van begin af aan een succes. Het vindt plaats in de zalen van een oud klooster met Kapel in de grensgemeente Zelzate (net onder Terneuzen). Het concept is een idee van Annemiek Hamelink en Mitsy Sleurs. Sinds vorig jaar zit ook Annika Ingelaere bij het team. De winst wordt geschonken aan een goed doel, dat is dit jaar het Mabinti Center in Tanzania, opgezet door Katia Geurts uit Meetjesland en haar man.

tKlooster Zelzate draagt bij aan allerlei initiatieven die het cultureel leven de regio vergroten. Het is ook de thuisbasis van de professionele stand-upper Joost van Hyfte en de plek waar Eddy Wally een eigen museum heeft gekregen.

http://www.eenvierkantemeter.blogspot.com

https://www.facebook.com/TheMabintiCentre

Walter van Teeffelen

About Walter van Teeffelen

Walter van Teeffelen woont sinds 1981 in Den Haag en houdt zich als Hoofdredacteur van inZaken.eu met meerdere zaken bezig. Hij heeft veel ervaring met het schrijven van artikelen en andere stukken over internationaal zaken doen. Met een achtergrond van (culturele) Fondsenwerving is Walter een enorme aanwinst voor inZaken.eu.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedintumblrmail
Share.

Leave A Reply